Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik groeit en investeert in duurzaamheid

15 oktober 2020
Kvik verkoopt modieuze keukens voor lage prijzen. De formule is het concept sterk aan het uitbreiden. Eind 2020 wil Kvik 21 vestigingen hebben en de ambitie is om eind 2023 37 winkels in Nederland te hebben. Niet alleen in het aantal winkels willen zij een stap zetten, maar de Kvik gaat zich ook meer focussen op duurzaam ondernemen.
Opening nieuwe winkels

Onlangs heeft Kvik een nieuwe winkel in Leeuwarden geopend. In de nieuwe vestiging zijn Tjadlind Arends-Woller en Ted Arents de nieuwe franchisenemers. ‘’Met het starten van Kvik Leeuwarden komt een lang gekoesterde droom uit’’, zegt franchisenemer Tjadlind Arends-Woller. Ted Arends zegt: ‘’Graag wil ik onze klanten helpen om een droomkeuken te kiezen en ervoor te zorgen dat er daarna geen slapeloze nachten komen.’’ Naast de nieuwe vestiging in Leeuwarden wil Kvik dit jaar nog twee nieuwe winkels openen in Zoetermeer en Groningen. Zo proberen zij binnen drie jaar door te groeien tot een grote formule in Nederland van maar liefst 37 vestigingen.

Duurzaam ondernemen

Naast het uitbreiden van de formule, is Kvik druk bezig met duurzaam ondernemen. Zo creëren zij onder andere deurfronten van recycled plastic en C02 vrij, zoals van plastic uit de oceaan. Kvik’s missie is om in 2022 geheel C02-neutraal te zijn. De opgestarte initiatieven en veranderingen hebben al gezorgd dat de C02-uitstoot bij de productieprocessen al met meer dan 60 procent is verminderd. De formule blijft de processen verbeteren om zo duurzaam mogelijk te worden.

[box]Wil je ondernemer worden bij Kvik? Klik dan hier.[/box]
×