Kvik ondernemer financiert ondernemersdroom met crowdfunding

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kapitaal Op Maat is in 2015 een samenwerking aangegaan met De Nationale Franchise Gids. Ze hopen ondernemers te bereiken die op zoek zijn naar kapitaal. In oktober kwamen ze zo in contact met Ron Kramer. Ron is sinds 2011 vestigingsmanager van de Kvik Cruquius winkel in Hoofddorp. Kvik biedt keukens, badkamers en garderobekasten aan met een hedendaags Deens design.

Eind 2014 stond de CEO van Kvik uit Denemarken in de winkel met de vraag of Ron de winkel wilde overnemen als franchisenemer. Met deze vraag begint zijn ondernemersdroom. “Sinds 1 mei 2015 ben ik al bijna eigenaar van de winkel. Een deel van de financiering heb ik zelf gedaan en Kvik/AS heeft de rest voorgeschoten. Voorwaarde was dat ik de helft van de lening via een bank zou terug betalen.”

“In Kapitaal Op Maat vond ik een betrouwbare partij om financiering te verkrijgen op een manier die helemaal past bij het Kvik concept. Wij zeggen ‘iedereen heeft recht op een coole keuken’. Het motto van crowdfunding zou kunnen zijn ‘iedere ondernemer heeft recht op een coole financiering’.”

De financieringsaanvraag van Ron bedroeg € 90.000. Vrijdag 13 november is zijn aanvraag live gegaan via het online platform. En die datum brengt geluk. ’s Avonds om 19.30 uur stond de teller al op 100%. Financiering in één dag, het is niet uniek maar natuurlijk wel geweldig voor een ondernemer om te zien dat investeerders geloven in zijn plannen en aanpak.

Heeft u ook plannen voor een bedrijfsuitbreiding, nieuw filiaal of product? En is de financiering nog niet rond. Neem dan vrijblijvend contact op met Kapitaal Op Maat en ervaar zelf hoe simpel het kan zijn.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.