Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik opent designwinkel in monumentaal pand

30 april 2021
De Deense keukenfabrikant Kvik heeft op 29 april jl. een nieuwe designwinkel geopend. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Diezerkade in Zwolle. De vestiging wordt geleid door Zwollenaren Eef Los (39 jaar) en Wilfred van Marle (31 jaar). De winkel beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Zwolle is de 22ste vestiging in Nederland. Ze bieden afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Het concept van Kvik zal volgens Eef en Wilfred goed aanslaan bij het publiek in Zwolle. “De designs van Kvik zijn tijdloos,  smaakvol en passen in uiteenlopende interieurs. Daarnaast zijn de producten betaalbaar, ook voor mensen met kleine budgetten.”

De nieuwe winkel bevindt zich aan de rand van het historische centrum in een monumentaal pand. “We zijn heel blij met de locatie en de uitstraling van de winkel. Klanten kunnen gemakkelijk een bezoek aan het centrum combineren met een bezoek aan de winkel. De strakke designs van Kvik staan prachtig in de klassieke setting van het pand. Bovendien is Zwolle aan het groeien en worden er veel nieuwe huizen en appartementen gebouwd. Dat betekent potentiele nieuwe klanten voor Kvik”, aldus Eef en Wilfred.

Van auto’s naar design

Wilfred en Eef zijn oud-collega’s en hebben voorheen als sales medewerker in de autobranche gewerkt. “We hebben allebei in Zwolle gewerkt en we wonen in de omgeving. We kennen de markt uitstekend en hebben in de loop der jaren veel waardevolle connecties opgebouwd.” De designkeukenbranche is heel anders dan waar de mannen voorheen werkten. Toch hebben ze een duidelijke visie voor ogen. “Klanttevredenheid staat voor ons voorop. Iedereen kan een keuken verkopen, maar de kunst is de klant tevreden te houden na de levering en als ambassadeur te verbinden aan je merk”, aldus de twee ondernemers.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kvik![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×