Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik opent nieuwe vestiging in Groningen

Franchiseformule Kvik opent op 17 juni een nieuwe vestiging aan de Rietdiephaven in Groningen. De franchisevestiging wordt geleid door franchisenemer Anton Haakma (36) en beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. De vestiging in Groningen is de 23ste in Nederland.
Voor elk wat wils

“De ontwerpen van Kvik zijn smaakvol en tijdloos en passen in verschillende interieurs. Ook zijn de producten betaalbaar. Of je nu een doe-het-zelf klant bent of volledig ontzorgt wil worden, iedereen kan bij ons terecht.” De nieuwe vestiging bevindt zich net buiten de stad aan de rand van het centrum”, een woordvoerder van Kvik.

Openheid en transparantie

Anton komt uit Leeuwarden en heeft al vele jaren ervaring binnen de keukenbranche. “Ik ben bij diverse keukenwinkels begonnen als verkoopadviseur waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot leidinggevende. Ik ken de branche goed en ik heb in de afgelopen jaren veel waardevolle contacten heb opgedaan.” Anton heeft voor de winkel een helder plan voor ogen: “Openheid en transparantie staan voor mij voorop. De klant weet exact waar ze voor betalen. Zo houden wij onze klanten tevreden.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kvik![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×