Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik opent op Woonplein Enschede

De Deense keukenformule Kvik heeft 30 juni jl. een nieuwe vestiging geopend op het Schuttersveld in Enschede. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Jan Willem Haasewinkel en beschikt over een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. Met de opening van deze vestiging staat de teller op 24 vestigingen in Nederland.
Woonplein Enschede

Volgens Haasewinkel past Kvik goed bij het publiek in Enschede. “De Deense designs van Kvik zijn duurzaam, tijdloos en betaalbaar en passen in uiteenlopende interieurs.” De nieuwe winkel bevindt zich op het Woonplein in Enschede en wordt omringd door diverse interieur en doe-het-zelf speciaalzaken. “Ik ben erg blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en de mensen komen gericht shoppen voor hun interieur. Een bezoek aan onze winkel kan gemakkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan andere speciaalzaken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, parkeren is bij ons gratis.”

Van marketing naar eigen winkel

Ondernemen zit Haasewinkel in het bloed. “Na het afronden van een marketingopleiding ben ik als verkoper aan de slag gegaan in een startende meubelzaak die ik mede heb opgebouwd en waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot manager. Ik had altijd de droom om een eigen winkel te starten, dus toen ik de kans kreeg een eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen.”

Op de foto: team Kvik Enschede – vlnr: Stefan Kiers, Nicole Knol, Marco Scherpenhuizen & Jan Willem Haasewinkel

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kvik![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.