Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik opent vestiging in Maastricht

02 november 2021
Franchiseformule Kvik opent op 11 november a.s. een nieuwe designwinkel in de Beatrixhaven in Maastricht. Deze winkel zal worden geleid door de trotse Limburgse franchisenemer Robert (57) en zijn vrouw Anita Winkens (51). Hierbij zal de franchisenemer beschikken over het volledige assortiment keukens, garderobekasten en badkamermeubels van de Deense designformule. Kvik staat vooral bekend om het duurzame Deense design voor een betaalbare prijs. Met deze nieuwe vestiging in Maastricht heeft Kvik 27 vestigingen in Nederland.
Duurzame en tijdloze designs

Het huidige concept van Kvik zal volgens de nieuwe franchisenemers goed gaan werken bij de Maastrichtenaren. ‘’De inwoners van Maastricht zijn divers en hebben uiteenlopende interieurs. De tijdloze Deense designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden. Ook heeft Kvik een duidelijke duurzaamheidsagenda en produceert het bedrijf sinds begin 2021 CO2-positief. Wat onze regio nog meer zal aanspreken is de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit vind ik erg belangrijk, want mensen hebben vaak lang moeten sparen voor deze uitgaven’’, aldus franchisenemer Robert.

Openheid en transparantie

Door het bundelen van de ervaring die Robert en Anita hebben opgedaan, gaan zij samen de drijvende motor achter Kvik Maastricht vormen. Robert is al een aantal jaar actief in de keukenbranche en Anita heeft een administratieve en financiële achtergrond. “Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers die hun vak goed verstaan, waardoor wij mooie en slimme keukens kunnen leveren. We luisteren met aandacht naar de wensen van een klant, zetten dit op papier en ontwerpen vanuit hier hun droomkeuken. Vanaf de aanschaf tot aan de montage thuis begeleiden we je persoonlijk. Klanttevredenheid staat voor ons voorop’’, aldus Robert.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kvik![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×