Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kvik zoekt ondernemer voor nieuwe vestiging in Maastricht

De Deense meubelformule Kvik zoekt voor een nieuw te openen vestiging in Maastricht een franchise ondernemer. Kvik heeft momenteel in het nabijgelegen Heerlen een vestiging, welke ze wensen te verplaatsen naar Maastricht.

De formule heeft ook al een vestiging op het oog op een bedrijventerrein in het noorden van Maastricht. “Met dit pand bevinden we ons veel dichter bij de klant. Ruim 60% van de klanten in de vestiging in Heerlen komt uit Maastricht”, aldus Country Manager Marco van den Bosch.

Verder geeft Van den Bosch aan dat Maastricht geknipt is voor een Kvik vestiging; “Maastricht is een echte designstad. Met name het Scandinavische design is de laatste jaren sterk in opkomst. We denken dat Maastricht en Kvik daarom een gouden combinatie zal zijn. Wij hebben voor onze business een consumentenprofiel opgesteld. Uit onderzoek wat we hebben gedaan, bleek dat Maastricht vol zat met consumenten die het juiste profiel hebben. Dat is goed voor de omzet.”

Kvik heeft de laatste jaren een stabiele groei doorgemaakt. De laatste twee geopende vestigingen in Woerden en Amersfoort zijn binnen een jaar winstgevend. Daarnaast is ook de allereerste City Store van Kvik geopend in Haarlem. Dat was een nieuwe stap voor de formule, een kleinere vestiging in het centrum van Haarlem. “Zo willen we dichter bij de klant komen”, aldus Van den Bosch.

Van den Bosch benadrukt de wens voor kwalitatieve groei. “We gaan alleen samenwerken met ondernemers waar we echt in geloven. We willen geen tientallen vestigingen per jaar openen, maar een aantal winkels waar we ons dan volledig op richten met een geschikte ondernemer”.

Heeft u interesse om de vestiging in Maastricht te openen? Of wellicht op een andere locatie in Nederland? Vraag dan nu vrijblijvend franchise informatie aan bij Kvik.

×