Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria blijft (ver)bouwen aan de toekomst

In de afgelopen maand zijn er weer twee vestigingen verbouwd naar het nieuwste concept, Kwalitaria 4.0. Ook voor de komende periode staan er diverse verbouwingen op de agenda. Zo blijft Kwalitaria (ver)bouwen aan de toekomst.

“Met de moderne, gezellige sfeer en de groene uitstraling willen we ervoor zorgen dat je je nóg sneller thuis voelt bij Kwalitaria”, aldus Ronald Manasse, projectmanager Bouw & Verbouw. “Door het gebruik van natuurlijke materialen en een meer gastvriendelijke benadering hebben we een plek gecreëerd waar je graag wat langer blijft zitten. Groen, duurzaam en een gastvriendelijke uitstraling hebben de toekomst.”

Kwalitaria Walk-Inn in Drachten

Na ruim 16 jaar in hetzelfde pand te hebben gezeten, vonden ondernemers Remy en Suzy Harpal van Kwalitaria Walk Inn in Drachten het tijd voor vernieuwing. Ze zijn inmiddels verhuisd naar een pand achter de oude zaak, die helemaal is opgebouwd volgens het nieuwste concept. Suzy: “Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand doet. Om onvervangbaar te zijn moeten we ons blijven onderscheiden, dat heeft ons gemotiveerd om te verhuizen en te verbouwen naar het Kwalitaria 4.0 concept.”

Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk

Ook de verbouwde Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk herken je niet meer terug. Wat betreft de inrichting dan: “Je geniet nog steeds van ons vertrouwde assortiment, maar in een nieuwe omgeving”, vertelt trotse ondernemer Yundong Woo. De winkel heeft de herkenbare moderne, groene uitstraling van het Kwalitaria 4.0 concept gekregen, met de kenmerkende boom in het midden van de zaak.

×