Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Proef de vernieuwde sfeer bij Kwalitaria Colijn in Rhenen

Stap binnen bij Kwalitaria Colijn in Rhenen en je zult versteld staan. De zaak is volledig vernieuwd, en het ziet er fantastisch uit! Ondernemers Maarten Colijn en Berto Budding zijn enthousiast over de veranderingen.

“Het interieur heeft nu een moderne en sfeervolle uitstraling die perfect past bij deze tijd,” vertelt Maarten, die al 14 jaar in het vak zit. De zaak is volledig aangepast aan de nieuwste stijl van Kwalitaria. “Met warme kleuren, een vleugje industrieel design en veel groene accenten is het een uitnodigende plek geworden waar je lekker kunt eten, van een burger tot een vers belegd broodje.”

De verbouwing heeft niet alleen de uitstraling verbeterd, maar ook de efficiëntie verhoogd. “Vroeger hadden we problemen op drukke momenten vanwege onze verschillende keukens, en de bezorging vanuit de kelder was ook niet handig,” zegt Maarten. “Nu is alles geconcentreerd op één plek, wat veel efficiënter werkt. En bestellen kan nu ook via handige bestelzuilen in de winkel. We hopen dat deze nieuwe opzet ons helpt om de algehele omzetgroei nog verder te stimuleren.”

De verbouwing heeft ongeveer 6 weken geduurd, maar de zaak was slechts 5 dagen gesloten. Berto is erg tevreden met het resultaat: “Het is even wennen aan de veranderingen, maar het wordt steeds beter. We zien echt de voordelen, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. De winkel is nu overzichtelijker en gezelliger.” Berto nodigt iedereen dan ook van harte uit om de vernieuwde winkel te komen bekijken: “Kom snel langs en laat ons weten wat je van de veranderingen vindt!”

Als jij ook deel wilt uitmaken van de bewezen succesvolle Kwalitaria formule, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier voor meer informatie over de franchisekansen bij Kwalitaria.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×