Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria Délifrance opent in Zwolle

Zwolle is sinds kort een cafetaria en lunchroom rijker met de komst van de nieuwe vestiging van Kwalitaria Délifrance in het centrum van Zwolle. Met ondernemer Rubin Hu aan het roer hebben ze geen onbekende binnengehaald, het is namelijk al zijn derde vestiging in Zwolle.

Na vestigingen in de wijken AA-landen en Zwolle-Zuid opent ondernemer Rubin Hu nu ook een vestiging in het centrum van Zwolle.

‘’De zaak in het centrum is een mooie aanvulling. We zien veel potentie in deze locatie. De gloednieuwe vestiging bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria en Délifrance concept, met de kenmerkende stoere en groene details. Het is een sfeervolle plek geworden, waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten.’’ Aldus Rubin Hu.

Assortiment

Het assortiment van de nieuwe vestiging komt grotendeels overeen met de andere winkels onder het beheer van Rubin Hu. Zo zijn er onder andere de bekende Kwalitaria burgers, gemaakt van MRIJ-rundvlees, te vinden op de menukaart. Daarnaast zijn er diverse complete menu’s, friet specials, snacks en salades te verkrijgen. Ook zijn er vers belegde baguettes, provencettes en uitsmijters te vinden op de menukaart.

Over Délifrance

Al meer dan dertig jaar zijn er Franse specialiteiten en lekkernijen verkrijgbaar bij Délifrance, alle gerechten worden zelf volgens eigen authentieke recepten gemaakt. Het brood word bijvoorbeeld van begin tot eind zelf bewerkt. Dat begint al met het verbouwen van de graan op hun eigen Franse graanvelden, waarna het gemaald wordt in de eigen molens. Uiteindelijk komt hier meel uit wat dan weer de basis is voor een deel van hun producten.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Kwalitaria Délifrance? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×