Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria Délifrance Soest heropend met nieuw concept na verwoesting

De Kwalitaria winkel in Soest heeft een flinke verbouwing achter de rug, nadat het pand vorig jaar december grotendeels verwoest werd door een brand. Lange tijd stonden franchisenemers Sandra van Aken en Dennis van den Berg te popelen om weer aan de slag te gaan en nu is het dan eindelijk zover. “Gasten moesten even twee keer knipperen toen ze de Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade in Soest binnenliepen. We hebben het werk en de gasten onwijs gemist”, aldus de blije ondernemers.

Het opnieuw starten bood het ondernemerspaar direct een mooie kans om de inrichting volledig te vernieuwen naar het nieuwste Kwalitaria-concept. “Het is een moderne inrichting geworden met veel staal en hout”, vertelt Sandra. “Een tikkie industrieel, maar wel met sfeervolle en groene details. Daarnaast is ook de routing in de winkel aangepast, zodat de indeling nu een stuk efficiënter is. “Een geluk bij een ongeluk, eigenlijk.”

Nieuwe inrichting, zelfde assortiment

Hoe anders de inrichting is, het assortiment is nog steeds zoals vanouds. “We staan weer klaar om de heerlijke Délifrance broodjes vers te beleggen en de lekkere burgers, snack en maaltijden van Kwalitaria klaar te maken”, vertelt Sandra. “En we bezorgen deze lekkernijen met onze elektrische bezorgfiets ook bij je thuis in Soest.”

Sandra en Dennis hopen alle buurtbewoners snel weer in hun zaak te zien voor iets lekkers of om even een praatje te maken. “We hebben de afgelopen periode ontzettend veel steunbetuigingen en bloemen ontvangen van buurtbewoners, dat heeft ons echt goed gedaan. We willen iedereen hier dan ook heel erg voor bedanken.”

[box]Ontvang gratis meer informatie over franchisen bij Kwalitaria![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×