Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide formules. “Zo hoeft niemand zich in deze tijd alleen te voelen”, aldus Martijn Boone van FFC, het formulehuis van Kwalitaria en Délifrance.

Martijn: “Een grote groep mensen voelt zich eenzaam in deze periode. Dat kan gaan over opa of oma die geen bezoek meer mag ontvangen, maar ook over de buurman of buurvrouw die de deur niet meer uit durft of een vriendje of vriendinnetje die zijn of haar verjaardag niet kan vieren. Hoe fijn is het dan om een kaartje te ontvangen en te weten dat er aan je gedacht wordt? Door het aanbieden van gratis kaarten dragen wij graag ons steentje bij.”

Extra leuk is dat je de kaarten zelf kunt inkleuren en voorzien van een persoonlijke boodschap. De kleurkaarten zijn gratis verkrijgbaar bij de Kwalitaria en Délifrance vestigingen die geopend zijn voor afhaalbestellingen en ze worden ook meegegeven met bezorgbestellingen. Daarnaast zijn de kaarten te downloaden via de website van beide formules, om ze vervolgens zelf uit te printen.

[box]Wil je meer weten over Kwalitaria en Délifrance? Klik dan hier voor meer informatie over Kwalitaria & klik hier voor meer informatie over Délifrance![/box]
×