Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria en Délifrance Vlissingen verder onder één dak

De vestigingen van Kwalitaria en Délifrance Vlissingen gaan verder onder één dak. De Kwalitaria is ingetrokken in het pand van de Délifrance vestiging aan de vrijgang 2 / Walstraat 106. De focus van Kwalitaria & Délifrance Vlissingen ligt op afhaal- en bezorgbestellingen.
Een goede aansluiting

Jorden Kolditz en Werner van Damme zijn in 2017 begonnen als franchisenemers bij Délifrance. Het duo is positief te spreken over het intrekken van Kwalitaria. “Naast de ochtend en lunch, benutten we nu ook het avondmoment. Gasten kunnen bij ons terecht voor ontbijt, belegde broodjes, sappige burgers, warme maaltijden en friet met een snack. Maar ook voor alleen een kopje koffie of milkshake ben je welkom. Beide franchiseformules staan voor kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Zo werken we voor Kwalitaria zoveel mogelijk met duurzaam Hollands vlees, plofkipvrije producten en verse weidemelk”, aldus Van Damme.

Afhalen en bezorgen

Het pand is verbouwd en de nadruk is gelegd op het afhaal- en bezorgconcept. Martijn Boone, marketing en sales directeur bij Kwalitaria’s formulehuis FFC, vertelt over de het bezorgconcept. “De wereld is veranderd en de uitbraak van corona heeft de trend van online eten bestellen in een rap tempo versneld. Mensen kiezen meer en meer voor gemak. We voorzien de consument hiermee in hun wensen en behoeften. Tegelijkertijd is het voor nieuwe ondernemers ook een aantrekkelijke manier om een eigen zaak te starten”, aldus Boone.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kwalitaria![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×