Kwalitaria en Plaza krijgen Keurmerk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Maandag 16 maart aanstaande nemen naast de franchiseformules Kwalitaria en Plaza food for all nog 15 andere frituurbedrijven voor het eerst het Goed Gefrituurd Keurmerk in ontvangst. Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) heeft het keurmerk geïnitieerd.

Komende maandag overhandigt Hans Hus, voorzitter vakvereniging ProFri, het eerste schildje en het certificaat van Goed Gefrituurd Keurmerk aan franchisenemer Robbert de Veen van Kwalitaria de Daltons. De Veen was vanaf het eerste uur lid van de vakvereniging en telt ondertussen circa 500 leden. Deze aangelegenheid zal plaats vinden tijdens de Horeca Food & Inspiratie beurs in Venray. Ook de vestiging ’t Wapen van Stellendam van franchisenemer Jeroen Andernach van franchiseformule Plaza food for all ontvangt het keurmerk.

De basis van het keurmerk bestaat uit de drie kernbegrippen vakmanschap, veiligheid en verantwoordelijkheid. Bedrijven die deelnemen aan het keurmerk beloven het volgende aan de consument: deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.