Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria franchisenemers openen 2e vestiging in Ter Apel

2019 is voor franchisenemers Kevin en Marloes, een speciaal jaar. Naast het feit dat zij in oktober gaan trouwen, openden zij op 5 februari jl. hun tweede Kwalitaria vestiging. Zij runnen inmiddels al zes jaar Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum.

De Musketiers

Eigenaar Kevin vertelt dat hij de naam van de locatie – waar voorheen een kroeg met slijterij gevestigd was – graag in ere houdt: “De Musketiers is een begrip in het dorp!”. Volgens Kevin wordt Kwalitaria De Musketiers een plek die voor iedereen toegankelijk is.

“Iedereen is welkom! Bij Kwalitaria De Musketiers kun je na het shoppen lekker eten en drinken, maar zomers kun je ook lekker op het terras zitten en kijken naar de bootjes die langs varen. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt.”

Kevin vertelt enthousiast over het assortiment: “Je kunt bij ons lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten!”

×