Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria gaat bezorgen

Cafetariaformule Kwalitaria start met een eigen bezorgservice. De franchiseformule heeft de ambitie om binnen een paar jaar tot de top 5 te horen van bezorgformules in Nederland. Dit maakte de franchiseformule bij de jaarlijkse bijeenkomst van aangesloten ondernemers bekend. De ondernemers hebben positief gereageerd op de plannen.

Op de website hebben de klanten de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen bij de dichtstbijzijnde Kwalitaria. Naast de mogelijkheid om met iDEAL te betalen, kan de klant ook aan de deur pinnen. Volgens de website Foodclicks heeft Kwalitaria hier geen grote investeringen voor hoeven te doen. Betalingen komen namelijk binnen via de mobiele telefoon.

Voor het bezorgen van het etenswaar gaat Kwalitaria gebruikmaken van door NASA ontwikkelde tassen. Hierdoor kunnen de producten op een juiste temperatuur en met de juiste kwaliteit bezorgd worden. De tassen hebben een speciale ‘Vapor Vent’ techniek, voor ventilatie, en een inductieplaatconcept, voor de isolatie van de tassen.

De bestellingen worden bezorgd door middel van elektrische scooters en de Kwalitaria bezorg Twizy, dit is een volledig elektronisch bezorgmobiel. Voor de bezorgers is er ook een speciale, herkenbare bezorgkledinglijn ontworpen.