Kwalitaria gaat over op social Wi-Fi

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kwalitaria nieuw vennep

Alle vestigingen van de Kwalitaria-formule in Nederland gaan Social Wi-Fi aanbieden. Social Wi-Fi is een manier om Wi-Fi gratis aan te bieden aan je klanten in ruil voor een like of een check-in op facebook. Zo kunnen klanten via de Wi-Fi op internet in de vestigingen terwijl zij  wachten op hun bestelling.

Tot nu toe bieden 23 vestigingen van Kwalitaria social Wi-Fi aan. “We hopen alle honderd zaken deze maand daadwerkelijk online te hebben.” Dat zegt Brent van Assen van So Wifi, de aanbieder met wie de Kwalitaria’s van FFC in zee gaan.

Hoe werkt het?
Klanten die het draadloos netwerk op willen bij een Kwalitaria, selecteren het netwerk van de cafetaria, loggen in met – meestal – hun facebookaccount. In veel gevallen kan inloggen met een e-mailadres ook nog, zodat er een uitweg is voor gasten die niet actief zijn op de sociale media. “Voordeel van social Wi-Fi is dat de likes op Facebook of de volgers die je erbij krijgt op Twitter daadwerkelijk afkomstig zijn van gasten. Heel anders dan bij een like, share en winactie”, zegt Daan Donders, van So Wifi.

Van Assen: “De gasten van Kwalitaria hebben drie mogelijkheden om Wi-Fi te krijgen: een Facebook-like, een Facebook-check-in of een email adres achterlaten. Bij een aantal is er ook de mogelijkheid om toegang te krijgen door Kwalitaria op Twitter te volgen.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise