Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria Groeneweg tot vreugd van buurt heropend

Goed nieuws voor bewoners van de Utrechtse wijk Lombok. Zij kunnen weer terecht bij Kwalitaria Groeneweg voor friet, snacks, burgers, belegde broodjes en meer. De cafetaria, gevestigd in Winkelcentrum Groeneweg, heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh Karimi Kesheh. “Dat de buurt Kwalitaria heeft gemist blijkt wel uit de vele positieve reacties die we ontvangen.

”Aan de reacties te horen, is de buurt blij met de heropening van de Utrechtse cafetaria, laten kersverse Kwalitaria-ondernemers Sadegh en zijn vrouw Somayeh weten. “Het doet ons goed om zoveel enthousiasme te ervaren.” Ook de verbeteringen vallen bij de buurtbewoners in de smaak. “De zaak heeft een opknapbeurt gehad en ook het assortiment heeft een upgrade gekregen. Naast de bekende friet en snacks bieden we diverse burgers, vers belegde broodjes voor de lunch en verschillende halal snacks en maaltijden aan. Maar ook voor alleen een kopje koffie of ambachtelijk schepijs ben je van harte welkom.”

Smakelijke openingsacties

Kwalitaria is goed vertegenwoordigd in de stad Utrecht. Groeneweg is de zesde vestiging van de cafetariaformule. “Bij ons kun je alle dagen van de week terecht in het gezellige restaurant of op ons terras”, vertelt Sadegh. “Ook een online afhaalbestelling plaatsen behoort tot de mogelijkheden en binnenkort starten we met bezorgen via onze eigen website, Uber Eats en Thuisbezorgd.”

Om de heropening te vieren heeft Kwalitaria Groeneweg diverse openingsacties gepland, waaronder een friet-uurtje waarbij ze gratis friet uitdelen. “Houd onze social mediakanalen en website in de gaten voor meer informatie”, laat Sadegh weten. “We kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te mogen ontmoeten.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×