Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria in Dronten heeft grote verbouwing ondergaan

Wie Kwalitaria Dronten binnenloopt, moet even twee keer knipperen. De cafetaria herken je dan ook niet meer terug sinds de verbouwing die recent heeft plaatsgevonden. Na twee weken van verbouwingswerkzaamheden staan de deuren van de vernieuwde zaak weer wagenwijd open. Eigenaren Robert en Jeroen van Dam zijn ontzettend trots op het eindresultaat.”Het is een compleet nieuwe zaak met een mooie, rustige uitstraling.”
Sfeervol

De broers Robert en Jeroen zijn sinds oktober 2019 de eigenaren van Kwalitaria Dronten. “Plannen voor een verbouwing waren er toen al, maar we hebben eerst de tijd genomen om alles goed in kaart te brengen”, vertelt Robert. Inmiddels is de zaak volledig verbouwd volgens het nieuwste Kwalitaria-concept, dat zich kenmerkt door veel groene details en stoere materialen. “De winkel heeft een warme, maar toch frisse uitstraling gekregen. Er is nu veel meer sfeer. Het is echt een plek geworden waar je gezellig met het hele gezin kunt zitten om een hapje te eten.”

Openingsacties

De broers hopen dat de vernieuwde zaak veel gasten aantrekt, want ook zij ervaren de gevolgen van de coronacrisis. “We hadden in de afgelopen periode weliswaar meer bezorgbestellingen, maar er kwamen minder gasten in de winkel”, aldus Robert. Om de opening van de vernieuwde zaak te vieren, staan er een aantal openingsacties op de planning. ‘Vanwege de coronamaatregelen hebben we deze uit moeten stellen, maar de komende periode komen we met lekkere acties en aanbiedingen. Tegen alle buurtbewoners zouden we willen zeggen: houd onze Facebook-pagina in de gaten en hopelijk tot snel in de vernieuwde zaak.”

×