Kwalitaria keert terug naar vertrouwde Bidfood

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

FFC het formulehuis van Kwalitaria, heeft gekozen voor een hernieuwde samenwerking met Bidfood (voorheen DeliXL). Hiervoor had Kwalitaria een korte samenwerkingsperiode waarin HAVI Logistics de logistiek verzorgde. Begin oktober start de samenwerking tussen FFC en Bidfood. Bidfood en FFC zijn beide optimistisch over de terugkeer.

De samenwerking met FFC en de Kwalitaria ondernemers staat ons natuurlijk nog vers in het geheugen. FFC is een vooruitstrevende organisatie die wij graag weer aan ons binden. Wij zien mogelijkheden om in deze strategische samenwerking tot een hybride model te komen dat geschikt is voor meerdere partners. We gaan samen op zoek naar het beste passende model.” Legt algemeen directeur Dick Slootweg van Bidfood uit.

Na een zeer turbulente tijd met HAVI Logistics hebben we moeten concluderen dat de samenwerking niet gelukt is. Aan inzet heeft het niet gelegen want er is veel werk verzet door HAVI en FFC. Ondanks de inspanningen was er geen basis voor continuering van de samenwerking. Na een kort selectieproces is de keuze gevallen op Bidfood. We hebben er vertrouwen in dat deze stap de nodige rust gaat geven en we kijken uit naar de hernieuwde samenwerking.” Aldus Bas Holshuijsen algemeen directeur van FFC.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website