Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria laat bezoekers Franchisebeurs Onderneem ‘t! proeven van de formule middels VR-tour

Op de Franchisebeurs Onderneem ’t! op 6 en 7 april in Hoevelaken laat franchiseformule Kwalitaria potentiële franchisenemers kennis maken met de formule middels een virtual reality tour door de pilotstore. Niemand minder dan tv-kok René Pluijm geeft de VR-tour.

Kwalitaria 4.0

De franchiseformule laat de nieuwste generatie van de Kwalitaria formule zien. “Bij de vernieuwde formule staat smaak centraal met een sterke focus op duurzaamheid. Hierbij worden zoveel mogelijk producten vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Naast het assortiment is ook de inrichting vernieuwd. Gasten blijven namelijk graag wat langer zitten in een fijne en moderne omgeving”, zegt een woordvoerder van Kwalitaria.

Volgen van trends en ontwikkelingen

Petra van Zandwijk, manager werving franchisenemers, vertelt: “Als formule volgen we alle laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Kwalitaria 4.0 bewijst dit. We trekken nieuw publiek aan en zorgen dat we relevant blijven voor onze huidige gasten. Wij willen vooroplopen zodat onze franchisenemers daarvan profiteren. Op de Franchise Beurs ontmoeten we graag enthousiaste ondernemers, die samen met ons verder willen groeien. ”

Aanmelden franchisebeurs

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden voor de beurs via www.ikwordondernemer.nl.