Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria opent een nieuwe vestiging in Baarle-Nassau

Kwalitaria opent op zaterdag 14 maart een nieuwe vestiging in Baarle-Nassau. John de Jong wordt de ondernemer die de vestiging gaat runnen, het pand gaat Kwalitaria Dicky’s heten. De ondernemer heeft al eerder een cafetaria onder de naam Dicky’s gehad in Baarle-Nassau dus hij is geen onbekende in de regio.

John opent deze vestiging een kleine vijf jaar nadat hij zijn cafetaria Dicky’s gesloten heeft, hij zegt hierover: ”Na al die jaren komen de mensen nog steeds voor onze zelfgemaakte Belse saté en ons stoofvlees. De opening wordt op zaterdag 14 maart feestelijk gevierd met gratis friet voor alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur.”

Assortiment

Het assortiment van Kwalitaria Dicky’s is volgens ondernemer John divers: ”We hebben dan ook voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot friet, snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht. Daarbij wordt duurzaamheid niet uit het oog verloren. We maken onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje.”

Openingstijden

Ondernemer John vindt ruime openingstijden heel belangrijk: ”We vinden het belangrijk om altijd voor onze gasten klaar te staan. Daarom hebben we ook ruime openingstijden: van zondag tot en met donderdag zijn we geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot middennacht. Zowel voor een lekkere lunch, heerlijke avondmaaltijd als late snack kun je dus bij ons terecht. Er zijn bovendien plannen om te starten met bezorgen, maar de focus ligt nu eerst op de winkel. We hopen alle buurtbewoners snel (weer) te ontmoeten!”

[box]Wil je meer weten over Kwalitaria? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×