Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria opent eerste vestiging in Zuid-Limburg

Ook Zuid-Limburg kent nu een Kwalitaria. Op zaterdag 21 december heeft Kwalitaria Brusselsepoort haar deuren geopend in het gelijknamige winkelcentrum in Maastricht. Onderneemster Georgette Bouchez, bekend van Délifrance in hetzelfde winkelcentrum, is trots op haar nieuwe zaak: “Ik kan niet wachten om de gasten te verwelkomen!” De opening wordt op zaterdag 11 januari feestelijk gevierd met gratis friet tussen 14.00 en 15.30 uur.

Écht lekker eten

Bouchez: “Ik ben ervan overtuigd dat Kwalitaria een mooie toevoeging is aan het winkelcentrum. Bij ons kom je na het winkelen gezellig een hapje eten en bij mooi weer is het terras open. Via Délifrance, dat net als Kwalitaria eigendom is van formulehuis FFC, was ik al bekend met de formule. Ik geloof sterk in de kwaliteit die we kunnen bieden; bij Kwalitaria kun je écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van duurzaam Hollands MRIJ-rundvlees, we beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. Gewoon omdat dat het allerlekkerste is!”

Voor ieder wat wils

“We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom hebben we een moderne inrichting met een gezellige sfeer gecreëerd. Bovendien hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Van complete maaltijden tot burgers, friet, snacks, belegde broodjes en salades; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten!”

[box]Meer informatie over franchisen bij Kwalitaria? Klik hier voor meer informatie![/box]
×