Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Rotterdam

De eerste opening van 2024 is een feit voor Kwalitaria. In het Rotterdamse winkelcentrum Hesseplaats hebben ondernemersechtpaar Robert van de Luitgaren en Jasmina Trajanovska de deuren geopend van een gloednieuwe cafetaria. “Wij hopen hier met het Kwalitaria assortiment een mooie toevoeging te zijn voor de buurtbewoners.”

Wie Kwalitaria Hesseplaats binnenstapt, ziet dat het een sfeervolle, ruim opgezette zaak is geworden. “Er is dan ook een flinke verbouwing aan vooraf gegaan”, vertellen Robert en Jasmina, die blij zijn met het eindresultaat. “Het is voor gasten een fijne plek om een vers belegd broodje te komen eten voor de lunch of om ’s avonds te komen genieten van een patatje met snack, een burger, maaltijd of een van de andere gerechten. Maar ook alleen een bakje koffie met appeltaart tijdens de markt is mogelijk. Ons assortiment is heel uitgebreid, dus voor iedereen en voor elk moment hebben we wel iets.”

Gemak van online bestellen

Buurtbewoners kunnen zeven dagen in de week terecht bij Kwalitaria Hesseplaats. “Maar we bieden ook het gemak van online bestellen”, laat Robert weten. “Via onze eigen website kun je eenvoudig een afhaal- of binnenkort ook bezorgbestelling plaatsen. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of weinig tijd hebt.”

Bij het runnen van de zaak, komt de bijna 20 jaar horeca-ervaring van de kersverse Kwalitaria-ondernemer goed van pas. “Ik heb paar jaar een uitstap gemaakt als accountmanager in een datacenter, maar het begon toch weer te kriebelen om in de horeca aan de slag te gaan, net als de wens voor een eigen zaak. Uiteindelijk heb ik voor de Kwalitaria-formule gekozen vanwege de goede ondersteuning die zij bieden – en omdat mijn vrouw het eten erg lekker vindt”, voegt hij er lachend aan toe.

Smakelijke openingsacties

Robert en Jasmina kijken ernaar uit om de buurtbewoners te leren kennen: “De wijk Ommoord heeft een hechte gemeenschap. Het is bijna een dorp binnen Rotterdam. Wij hopen hier een mooie toevoeging te zijn met onze Kwalitaria.”

Om de opening te vieren heeft Kwalitaria Hesseplaats een aantal smakelijke acties. Robert: “Op zaterdag 24 februari trakteren we iedereen die tussen 14.00 en 15.00 uur langskomt op gratis friet en verder zouden we willen zeggen: Houd onze social kanalen in de gaten voor meer lekkere acties.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×