Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria opent twee nieuwe vestigingen

Zowel Utrecht als Apeldoorn is eind 2021 een Kwalitaria rijker. Voor Apeldoorn is het de eerste winkel. Met deze twee nieuwe winkels heeft de franchiseformule er tien nieuwe zaken bij gekregen in 2021.

Dyomar Holder de eigenaar van Kwalitaria in Apeldoorn geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten, dus dat is jammer. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij. De Kwalitaria richt nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment, en dat gaat hartstikke goed.”

Samim Saqheb heeft Kwalitaria in Utrecht geopend. Saqheb, die zich ook op online bestellingen moet richten: “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in.”

Vol kansen

Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten dat er grote ambities zijn voor Kwalitaria. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kwalitaria![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×