Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Kwalitaria vestiging geopend in Bodegraven

Er is een nieuwe vestiging geopend van Kwalitaria in Bodegraven. Naast een vestiging aan de zuidkant van de stad, kunnen gasten nu ook in het centrum van de stad terecht voor de burgers, snacks en maaltijden van de cafetariaformule. René Nauta, eigenaar van beide zaken, wilt gebruik maken van de centraal gelegen locatie om zo hun bezorgservice naar een hoger niveau te tillen.
De vestiging is geopend

Toen de vestiging in het centrum van Bodegraven op zijn pad kwam, kon Nauta deze kans niet laten lopen. “Er wordt een bruisende horecastraat gecreëerd met terrassen, daar wil ik graag bij instappen.” aldus René Nauta. Hoewel de terrassen en restaurants nog gesloten zijn, kunnen gasten al wel bij Kwalitaria Bodegraven Centrum terecht voor een afhaal- of bezorgbestelling. De eigenaar zegt het volgende: “Doordat we de drukte nu over beide vestigingen in Bodegraven verspreiden, kunnen we nog sneller bij de klant zijn, wat ook de kwaliteit van het eten ten goede komt.”

Een andere beleving

René Nauta heeft momenteel drie zaken, twee in Bodegraven en één in De Meern. Toch kiest hij in zijn nieuwste zaak voor een andere bedrijfsvoering. “We hebben in deze vestiging een andere beleving gecreëerd door de vitrine in de winkel weg te laten en de bakwand in de keuken te plaatsen. Zo hopen we meer rust en overzicht te creëren. Daarnaast is er in de winkel een bestelzuil geplaatst en kunnen gasten straks, als het restaurant weer open mag, ook aan tafel bestellen met een QR-code.” aldus René Nauta.

[box] Wil je franchisenemer worden bij Kwalitaria? Klik dan hier. [/box]
×