Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria opent vernieuwde vestiging in Den Haag

04 september 2020
Na een verbouwing van bijna 3 maanden heeft Kwalitaria Savornin Lohmanplein een compleet nieuw restaurant opgebouwd. Vandaag is de officiële opening van de vernieuwde Kwalitaria, en staan de deuren weer wagenwijd open om gasten te verwelkomen. “We nodigen iedereen graag uit om een kijkje te nemen in onzenieuwe, sfeervolle zaak”, aldus trotse eigenaar Lang Chen.
Moderner en gezelliger

“De oude Kwalitaria stond er al een lange tijd en was duidelijk toe aan wat vernieuwing. We hebben nu een moderne omgeving gecreëerd waar je graag wat langer blijft zitten”, vertelt Lang Chen. “De nieuwe zaak is opgebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria-concept. Wie er binnen een kijkje neemt ziet vooral stoere materialen en veel natuurlijke en groene details. De moderne inrichting heeft dan ook veel meer sfeer”, stelt Lang Chen.

Vertrouwde kwaliteit

Ook na de vernieuwing blijft het assortiment onaangepast. “Je geniet nog steeds van onze bekende gerechten, maar dan in een nieuwe omgeving”, laat Lang Chen weten. Om de nieuwe opening te vieren, heeft franchisenemer Lang Chen voor de buurbewoners diverse openingsacties bedacht.

[box]Interesse in het ondernemen bij Kwalitaria? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×