Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Roosendaal verwelkomt nieuwe vestiging Kwalitaria

kwalitaria roosendaal

Van links naar rechts: eigenaren Danny Bäcker en Roeland Suurmond

‘’Heerlijk, snel en net dat beetje extra.’’ Dat is de visie van Kwalitaria in Roosendaal. Danny Bäcker, Roeland Suurmond en Linda Brouwer openden begin vorige maand de deuren van Kwalitaria Harte Vier aan de Gastelweg.

Het ondernemerstrio

Het besturen van een cafetaria is niks nieuws voor het ondernemerstrio. In het nabijgelegen Hoogerheide bestuurde het trio een aantal jaar een andere Kwalitaria. ‘’Na meer dan vijftien jaar ervaring in de horeca vond ik het tijd voor een nieuw avontuur en die vond ik in deze uitdaging,’’ aldus Roeland. Roeland is de spil en het centrale aanspreekpunt van Kwalitaria Harte Vier. Hierdoor kunnen Linda en Danny hun aandacht verdelen over Kwalitaria Harte Vier en de andere vestiging. Linda geeft aan dat ze in de afgelopen vijf jaar een sterke band met Danny en Roeland heeft kunnen opbouwen. Hierdoor heeft ze alle vertrouwen om samen met de twee heren dit avontuur aan te gaan.

Het streven naar constante kwaliteit

Kwalitaria Harte Vier streeft naar constante kwaliteit. Het drietal heeft passie voor het vak en werken dan ook keihard. ‘’Maar wel altijd met een glimlach,’’ lacht Linda. De menukaart bestaat onder andere uit diverse belegde broodjes, handgemaakte burgers en versgebakken friet. Het assortiment wordt door het drietal dan ook omschreven als simpel en snel maar je kan er als consument ook terecht voor ‘’net dat beetje meer.’’

Catering en bezorging

Kwalitaria Harte Vier is in bezit van een bezorgdienst en bedient hiermee een deel van het Roosendaalse publiek aan huis. Voor zowel bedrijven als particulieren biedt Kwalitaria verschillende oplossingen op het gebied van catering.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×