Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria organiseert franchise open dag

Wil jij (letterlijk) proeven van een franchiseformule en ontdekken of franchising iets voor jou is? Dat kan op de Franchise Open Dag van Kwalitaria! De cafetariaformule, met 135 vestigingen door heel Nederland, geeft op dinsdag 28 juni een kijkje in haar keuken voor iedereen die interesse heeft in franchise.

Op dinsdag 28 juni van 14.00 tot 18.00 uur opent Kwalitaria de deuren van haar hoofdkantoor in Vianen. De cafetariaformule kenmerkt zich al jaren door lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. “We willen de mensen hiermee kennis laten maken en ze laten proeven van wat de Kwalitaria formule inhoudt, zowel figuurlijk als letterlijk”, vertelt Ricardo Stroes van formulehuis FFC. “Ons hoofdkantoor is daarvoor, samen met het Kwalitaria restaurant dat eronder is gevestigd, de ideale locatie.”

Wat kan men verwachten van de open dag? Ricardo: “We maken een rondje langs de afdelingen op het hoofdkantoor, die allemaal vertellen en laten zien wat ze voor jou als franchisenemer kunnen betekenen. Van de creatieve marketingafdeling tot de collega’s van inkoop en de financiële afdeling.”

Aan het einde van de middag verplaatst de open dag zich naar het Kwalitaria restaurant dat onder het hoofdkantoor is gevestigd. “Je krijgt een kijkje in een echte keuken en gaat ook zelf aan de slag met het maken van de welbekende Kwalitaria burgers die – uiteraard – geproefd mogen worden.”

Kortom, het belooft op dinsdag 28 juni een inspirerende én lekkere dag te worden voor iedereen die wilt ervaren wat franchise inhoudt. Aanmelden voor de open dag kan via dit formulier

Kwalitaria geeft aan in de komende maanden meer open dagen te organiseren. Kun je op 28 juni niet aanwezig zijn, dan kun je via het aanmeldformulier aangeven dat je op de hoogte wilt worden gehouden over een volgende datum.

De open dag zal plaatsvinden aan Lijnbaan 15, 4132 CB in Vianen.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×