Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria organiseert Meet & Eat avond in Goirle

Droom jij van een eigen zaak? En wil jij kennismaken met franchise en de cafetariaformule Kwalitaria? Dat kan tijdens Kwalitaria’s Meet & Eat avond op woensdag 14 december in de lokale vestiging in Goirle, vlakbij Tilburg!

Kwalitaria organiseert regelmatig Meet & Eat avonden in verschillende regio’s in Nederland. “Kennismaken met de Kwalitaria formule en jouw franchise kansen ontdekken onder het genot van een drankje en snackje, dat klinkt als een heerlijke combinatie, niet?”, aldus Mirjam van formulehuis FFC. “En omdat de avond in een lokale vestiging plaatsvindt, krijg je direct het echte Kwalitaria gevoel.”

De eerstvolgende editie van Meet & Eat vindt plaats op woensdag 14 december om 19.00 uur in de Kwalitaria vestiging van Ad en Cindy in het Noord-Brabantse Goirle. Wat kan men verwachten van deze avond? Mirjam: “Na een korte presentatie over de ins en outs van de Kwalitaria formule krijg je een kijkje in een echte keuken. En wie kan er nu beter vertellen over het aangesloten zijn bij de Kwalitaria formule dan de ondernemers zelf? Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen.”

Kortom, het belooft op woensdag 14 december een inspirerende avond te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise. Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht. Aanmelden kan via onderstaande button:

Meld hier aan

 

Locatie
Kwalitaria Délifrance Tra
Kloosterplein 1A
5051 AR Goirle

Datum & tijd
Woensdag 14 december, 19.00 tot 21.00 uur.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×