Kwalitaria pilotstore volgens 4.0-concept geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kwalitaria1

Op 2 mei jl. opende Kwalitaria haar vernieuwde hoofdkantoor met de 4.0-cafetariaconcept. Al eerder berichtte de cafetariaformule al over haar nieuwe concept, die van het oude slechte imago af wil. Ook past het nieuwe concept bij de groeiontwikkeling en verduurzaming van de formule.

Kwalitaria wil met haar nieuwe concept nieuwe klanten trekken, hogere besteding per klant en meer bezoekersfrequentie creëren. Dit doet de franchiseformule onder andere door een fastcasual gevoel neer te zetten met een verfrissend en modern interieur. Ook is het assortiment breder en gevarieerder geworden. “Zo zijn er versbereide frikandellen en kroketten, is de saladiere makkelijk een kwart groter en is de keus in belegde broodjes en salades veel groter. Ook de spiezen zijn nieuw, net als de smoothies en fruitwaters”, aldus eigenaar Antonio Stroes.

De aankomende twee maanden zullen er vier testvestigingen worden geopend in onder andere Houten, Uden-Zuid en Delft. Na een evaluatie in oktober en november wordt er gekeken of Kwalitaria in 2017 het concept verder zal uitbreiden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.