Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria vestiging geopend in Apeldoorns winkelcentrum Anklaar

25 februari 2022

Op 21 december 2021 heeft franchisenemer Dyomar Holder (36) uit Zwolle de deuren van zijn Kwalitaria vestiging geopend. De Kwalitaria zit gevestigd aan het Operaplein in het winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Door de coronamaatregelen lag de focus de eerste weken vooral op het bezorgen en afhalen van bestellingen. Dyomar is blij zijn gasten weer in zijn restaurant te mogen ontvangen.
Ruime ervaring

Dyomar is een echte horecaman. De franchisenemer is 13 jaar lang werkzaam geweest bij McDonald’s in Zwolle-Noord. Hiervan heeft hij 5 jaar als restaurantmanager gewerkt. Daarnaast is Dyomar 6 jaar geleden eigenaar geworden van een nachtkroeg. Het runnen van een eigen zaak is dan ook niet nieuw voor hem.

Dyomar kwam voor het eerst in aanmerking met Kwalitaria in zijn eigen woonplaats. Na de eerste bestelling was Dyomar positief verrast. “Zo’n zaak zou ik ook wel willen runnen,” dacht Dyomar. Toen Dyomar een artikel las in de nieuwsbrief van De Nationale Franchise Gids over de kans franchisenemer te worden van Kwalitaria greep hij meteen zijn kans. De ondernemer vroeg informatie aan waarna De Nationale Franchise Gids hem in contact bracht met de formule. Ruim een half jaar later opende Dyomar de deuren van zijn eigen vestiging. Dit traject duurde langer dan normaal. Dit had te maken met de geldende coronamaatregelen.

Het succes van Kwalitaria

Dyomar beschrijft het concept van Kwalitaria als een succesformule. “Wat Kwalitaria heeft ontwikkeld is een bewezen concept. Het staat, het draait en het bevalt,” aldus Dyomar. De ondernemer zag geen voordelen aan het zelfstandig opzetten van een soortgelijk concept. “Aan een goed concept moet je niet tornen,” aldus Dyomar. Kwalitaria heeft een goed imago. “Ik wil graag een vestiging voorzetten onder de naam van zo’n succesvol concept,” vertelt Dyomar.

Voordelen als franchisenemer

Dyomar heeft ervaring met het werken voor franchiseformules. Gedurende deze periode ervoer hij de voordelen daarvan. Nu Dyomar zelf franchisenemer is geworden, ervaart hij deze voordelen ook. “Vanuit het hoofdkantoor wordt er veel ondersteuning aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan hulp op het gebied van marketing en public relations,” vertelt de ondernemer.

Vaste waarde in Apeldoorn

Het doel van Dyomar is het vertrouwen van het winkelend publiek in het winkelcentrum Anklaar te winnen en te behouden. “Ik hoop naast andere cafetaria’s in Apeldoorn een vaste waarde te worden,” aldus Dyomar. De ondernemer sluit het openen van een tweede vestiging in de toekomst niet uit.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×