La Place mikt weer op expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na het faillissement van V&D en de overname door Jumbo, mikt franchiseformule La Place weer op expansie. De foodformule gaat veel locatie openen of heropenen. CEO Bart van den Nieuwenhof laat aan NRC weten: “Kom over zes maanden nog maar eens terug, ik voorzie dat er dan weer van alles is gebeurd.”

Van den Nieuwenhof ziet met name in het noorden nog veel kansen voor La Place. “Als je Lelystad voorbij rijdt naar het noorden kom je geen La Place meer tegen. Dat moet veranderen”, aldus Van den Nieuwenhof. La Place is daarnaast al ver in de gesprekken met vastgoedeigenaren en huurders van de voormalige V&D-panden en Hudson’s Bay. De franchiseformule wil naast de heropeningen zich ook richten op nieuwe locaties zoals langs snelwegen en op vliegvelden en stations. La Place is ook bezig met vestigingen in het buitenland.

La Place heropent deze maand de vestiging in het voormalige V&D-pand in Den Bosch, het kleine La Place Café en het afhaalconcept La Place Express. De franchiseformule heropende eerder al de vestigingen in Amsterdam (Kalverstraat), Arnhem en Zoetermeer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website