Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

La Place opent haar deuren weer

Nadat eerder bekend werd dat La Place na de officiële heropening van de horeca op 1 juni grotendeels gesloten zou blijven, heeft de franchiseformule nu bekend gemaakt toch twintig vestigingen te heropenen. Ook openen er naast de al negen geopende take-away locaties nog vier extra take-away locaties waarmee het totaal op dertien komt.

De twintig vestigingen heropenen op 3 juni en er is plek voor maximaal 30 gasten per vestiging. Bij de heropening krijgen de restaurants de kans om hun aandacht te richten op hoe het aangepaste horecaconcept in de praktijk werkt.

Assortiment

Volgens een woordvoerder van La Place is het menu aangepast. Ook de presentatievorm is aangepast, veel producten zijn voorverpakt en de sappen zijn gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Veel on-the-go producten van La Place zaten al in ‘’meeneem-verpakkingen’’. Alle producten worden op locatie vers bereid. Het assortiment bestaat uit onder andere: sandwiches, taartjes, koekjes, salades, soep, fruit, sap, smoothies en seizoenspecials.

Take-away

Tijdens de sluiting van de horeca startte La Place een pilot met take-away op negen verschillende locaties, dit bleek een succes. Ze zijn van plan om de take-away service verder uit te rollen naar andere locaties. Zo zijn per 3 juni hier vier locaties bijgekomen waarmee het totaal op dertien komt.

×