Laagdrempelige voetbalformule zoekt ondernemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Voetbalschool is een relatief nieuwe franchiseformule voor mensen met een passie voor voetbal. De Voetbalschool is sinds 2007 actief en werkt sinds 2 jaar met ondernemers. De Voetbalschool biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen waarbij plezier hoog in het vaandel staat. ‘’Het concept is ontstaan uit het geloof dat we spelers beter moesten kunnen opleiden dan gemiddeld binnen een vereniging gebeurde’’, aldus Mark Huis in ‘t Veld, een van de oprichters van de Voetbalschool.

De Voetbalschool is zeer laagdrempelig en ideaal als aanvulling op parttime werkzaamheden. De Voetbalschool biedt aanvullende/alternatieve voetbaltrainingen en –kampen volgens de Total Soccer Method (TSM). Deze methode richt zich op spelers en trainers van alle leeftijden en niveau’s. Met TSM wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van alle voetbaleigen aspecten op het gebied van training en coaching. De TSM is ontwikkeld in Nederland en wordt zowel in de breedte als in de topsport in landen over de gehele wereld toegepast.

De formule is geschikt voor iedereen met een passie voor de sport, vereist een zeer kleine investering en kan leuke verdiensten opleveren. De Voetbalschool is op zoek naar ondernemers die met deze methode aan de slag willen.

Interesse? Klik hier om vrijblijvend nadere informatie te ontvangen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.