Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Column: Laat loyalty voor u werken

“De kans dat uw omzet stijgt is 100%”

Wij geloven heilig in de kracht van samenwerken. Door de lokale kennis van de franchisenemers te koppelen aan de expertise van de formule en door het bereik van de formule te combineren met locatie specifieke kansen, ontstaat een wisselwerking die tot groot succes leidt. Hoe beter de wisselwerking, hoe groter het succes.

In de afgelopen jaren zijn wij interessante partnerschappen met formules gestart om hands-on te helpen bij het opzetten en uitbreiden van succesvolle loyalty-programma’s. Het is van ons een heel bewuste keuze om alle ondernemingen met wie wij samenwerken te voorzien van volledig branded loyalty. Dat betekent dat we niet alleen inhoudelijk op maat gemaakte programma’s leveren, maar ook altijd geheel in de look and feel van de onderneming.

Een goed loyalty-programma zorgt ervoor dat je altijd sturing op omzet houdt, niet alleen in drukke perioden, maar juist ook in minder drukke perioden. De drukke perioden in het jaar bieden een uitgelezen kans om veel klanten te laten starten met sparen voor voordeel in jouw winkels. Ook die klanten die maar af en toe binnenwandelen moet je direct belonen door ze punten te laten sparen voor korting en exclusieve voordelen in de nabije toekomst. Zo verhoog je niet enkel de omzet bij je bestaande vaste klanten, maar maak je tegelijkertijd ook weer nieuwe vaste klanten.

De inzet van een professionele loyalty-programma met klantspaarsysteem en eventueel gecombineerd met cadeaukaartsysteem is het kennisterrein waar MAKS zijn core business van heeft gemaakt. Vooral als het gaat om het gebruik van eigen apps, een CRM, koppeling met de kassa, etc.. Mijn bedrijf neemt regelt dit allemaal al meer dan tien jaar voor honderden ondernemers in Nederland en daarbuiten.

Wellicht bent geïnteresseerd geraakt wat wij concreet voor uw onderneming kunnen betekenen. Ik kom graag met u in gesprek hierover. Belt u mij of mailt u mij gerust.

 

Michael van der Togt – eigenaar MAKS Klantenloyaliteit

 

 

×