Laatste kans stemmen op Franchisenemer vh Jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ondernemer van het jaar
Tot 19 februari kunt u via deze link stemmen op uw favoriete Franchisenemer van het Jaar. Op 23 februari worden namelijk de 3 finalisten bekend gemaakt. Er zijn in totaal 68 franchisenemers genomineerd, door bijvoorbeeld de franchisegever, klanten of personeel. “Het aantal stemmen tot nu toe is overweldigend, het is fantastisch dat zoveel mensen op hun favoriete ondernemer stemmen! Leuk te zien zijn ook de lokale initiatieven die genomen worden om stemmen te werven door zowel de franchisenemers zelf als de mensen om hun heen. Inmiddels zijn er al 7.000 stemmen uitgebracht, aldus beursorganisator Michel van der Stelt

Een voorbeeld van zo’n initiatief is genomen door Welkoop-franchisenemer Bart Pronk. In zijn winkel in ’t Rijpje (Gemeente St. Maarten) kunnen klanten die vinden dat Bart de prijs verdient hun stem uitbrengen op een laptop die hiervoor klaar staat (zie foto).

De prijs wordt tijdens het avondprogramma op vrijdagavond 19 maart 2010 uitgereikt. De winnaar ontvangt een stedentrip voor 2 personen en de Franchisenemer van het Jaar Award.

Beurs stemmen
Kijk voor meer informatie over de Ondeneem ‘t! beurs op: www.ikwordondernemer.nl

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 16 februari 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise