Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Landelijke campagne voor open winkels

vakcentrum_opening_winkels
Met een landelijke campagne lanceren de branches van INretail, Vakcentrum en RND vandaag de boodschap ‘open winkels, daar worden we samen blij van’.

Iedereen wil weer terug naar het normale leven. Consumenten willen zelf weer de regie hebben over waar en wanneer ze de aankopen doen in Nederland. In aanloop naar de persconferentie vrijdag aanstaande doen winkels massaal mee met de campagne en de oproep dat ze op 14 januari weer veilig open kunnen. Met posters op winkelruiten en onder meer berichten op hun social media laten de ondernemers aan Nederland weten dat ze er klaar voor zijn weer bezoekers te ontvangen.

Veiligheid staat voorop en met afstand houden, mondkapjes en de gebruikelijke hygiënemaatregelen kan iedereen weer terug naar het normale leven met open winkels. Het is onderdeel van het plan dat aan het kabinet is aangeboden en past in een scenario waarin we met corona moeten leren leven zonder telkens in een lockdown te belanden. Als de situatie er om vraagt, kan met een maximering van het aantal bezoekers per winkel gewerkt worden.

Momenteel zijn 56.000 winkels gesloten. Iedereen wil dat dit zo snel mogelijk ophoudt zodat winkels weer open kunnen en mensen de draad van het normale leven weer kunnen oppakken.

×