Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Laserspace van start in Nederland

Laserspace, een van oorsprong Spaanse formule, is actief in de entertainmentbranche en komt nu naar Nederland. Laserspace is een nieuw soort Family Entertainment Centre, ontwikkeld voor de leeftijdscategorie vanaf 7 jaar tot en met volwassenen die op zoek zijn naar leuke innovatieve belevenissen.

Een moderne uitstraling, gezellige bar en een scala aan activiteiten worden geboden in deze nieuwe formule. Van lasertag tot mission-impossible, van DigiWall tot iDance en nog veel meer. Voor (kinder) verjaardagen, teambuilding, maar ook voor een uitje met de hele familie is Laserspace dé formule voor enkele uren fun.

Laserspace is op zoek naar franchisenemers om de formule naar Nederland te halen. Alles wat nodig is om een eigen multi-activiteiten centrum te bouwen met de nieuwste technologieën wordt aangeleverd. Deze nieuwe formule heeft een eigen installatie methode ontwikkeld, waardoor een compleet centrum in minder dan 10 dagen opgezet kan worden. Dit is inclusief volledige decoratie, inrichting, apparatuur, bar, activiteiten, geluid-, beeld- en computersystemen. De formule verzorgt daarnaast ook de pre-opening advertentie-campagne, eigen webpagina en geeft de startende franchisenemer een training op locatie met de bijbehorende manuals.

Bent u geïnteresseerd geraakt om zich aan te sluiten bij deze franchiseformule, klik dan hier voor meer informatie.