Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Laurens Brenninkmeijer opent ActionCOACH kantoor in Vught

Laurens Brenninkmeijer en Janine Lie-A-Kwik bieden 3 november a.s. een gratis seminar aan voor ondernemers in Brabant. De seminar ‘6 Stappen naar even succesvol bedrijf’ laat de ondernemers kennis maken met het unieke groeimodel en de aanpak van ActionCOACH. Het evenement vindt zich om 16:00 uur bij ‘t Misverstand Events aan de Kampdijklaan in Vaught plaats. Ondernemers zullen praktische strategieën leren die onmiddelijk van toepassing zijn op hun bedrijf.

De realiteit voor veel MKB-onderaannemers is dat ze hard en lange dagen werken en essentieel zijn voor hun bedrijf. Ook is het inkomen van ondernemers vaak geen vetpot, al denkt de buitenwereld daar vaak anders over. Dit hoeft niet zo te zijn. De trainingsmethodiek van ActionCOACH is innovatief, praktisch en resultaatgericht. Effectieve maar eenvoudige strategieën in sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding zorgen voor indrukwekkende verbeteringen in omzet en (tijd-)winst.

ActionCOACH Laurens Brenninkmeijer maakt deel uit van het wereldwijde ActionCOACH-netwerk dat ondernemers intensieve ondersteuning biedt om snel tot betere bedrijfsresultaten te komen. De Australische ondernemer Brad Sugars richtte de franchiseorganisatie op in 1993. Inmiddels telt Action COACH meer dan 1.000 coaches in ruim 70 landen.

Business coach

Laurens is een business coach die van vele markten thuis is. Hij is een telg van de familie Brenninkmeijer (C&A) en een echte ondernemer. Hij is een afgestudeerde bedrijfseconoom aan de Universiteit van Antwerpen. Na een ervaring als accountant was hij inkoper bij LIDL België. In Nederland heeft hij gewerkt als docent bedrijfseconomie om het ondernemerschap bij de jeugd te onderwijzen. Later startte hij zijn eigen bedrijf op. Aan de hand van een coachingopleiding bij de ALBA-academie heeft hij zich verder ontwikkeld tot een lifecoach. En nu bovendien ook als gecertificeerde business coach.

Den Bosch

ActionCOACH Masterfranchisenemer voor Nederland en Vlaanderen Janine Lie-A-Kwie is zeer verheugd met de opening van het kantoor van Laurens Brenninkmeijer: “Onder alle omstandigheden – en misschien juist nu meer dan ooit – hebben bedrijven behoefte aan professionele ondersteuning. Den Bosch en omgeving bruist van het ondernemerschap en hier willen wij met onze diensten graag een bijdrage aan leveren”.

Aanmelden voor het seminar “6 Stappen naar even Succesvol Bedrijf” kan via e-mail: laurensbrenninkmeijer@actioncoach.nl of via telefoon: 06-23307782.

Ontvang gratis meer informatie over ActionCOACH

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ActionCOACH

×