Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vestiging Bakker Bart heropent in Leeuwarden

bakker bart

Bakker Bart heeft op 23 april jl. haar vestiging in Leeuwarden heropend na een lange periode van sluiting en ingrijpende verbouwingen. Met deze nieuwe en uitgebreide locatie aan de Wirdumerdijk 5 gaat ondernemer Douwe Mulder zich uitsluitend richten op horeca en bezorging.

De locatie Wirdumerdijk 5 in Leeuwarden beschikt over de nieuwste Bakker Bart uitstralingen dankzij de verbouwing. Met behulp van sfeervolle meubels, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije eigenaar en zijn team is er een huiselijke sfeer gecreëerd. De winkel is voorzien van de nieuwste formuleontwikkelingen, zoals digitale menudisplays en nieuwe presentatiemeubels. Een echte blikvanger is de muurschildering van Lex van Elten, waarop de skyline van Leeuwarden te zien is. De productiesamenwerking tussen Bart’s Retail en de visie en inbreng van zakenman Douwe heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Nu kunnen consumenten bij Wirdumerdijk terecht voor het lekkerste gebak, koffie met iets zoets en de lekkerste snacks.

Douwe Mulder is geruime tijd franchisenemer van Bakker Bart in Leeuwarden, waarmee hij ook actief is op de bezorgmarkt (bakkerbart.nl). Met de nieuwe Bakker Bart zet Douwe met zijn bedrijf een belangrijke stap voorwaarts.

Over Bakker Bart

Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail B.V. is gevestigd in Utrecht en is onderdeel van Vital Food Group B.V.

Bart’s Retail opende zijn eerste Bakker Bart in 1977 in Nijmegen. Daarnaast beschikt Bart’s Retail momenteel over meer dan 135 winkel, verspreid over het hele land. Het unieke aan de winkels van Bakker Bart is dat ze met verse deeg dagelijks in de winkel zelf verse broodproducten maken. Bij Bakker Bart kun je broodproducten kopen voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor een heerlijk ontbijt, een kopje koffie met iets lekkers, een lekkere lunch of een nieuwe snack en warm.

 

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×