Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Leonidas en De Pizzabakkers naar Leidsche Rijn Centrum

Met de komst van de nieuwe huurders wordt het winkelaanbod in Leidsche Rijn Centrum verder vergroot. Franchiseformules Leonidas en De Pizzabakkers openen de deuren in het nieuwe stadscentrum van Utrecht.

De Nationale Franchise Gids en a.s.r. Vastgoed Projecten hebben de krachten gebundeld voor het nieuwe winkelcentrum in Utrecht. De zoektocht naar franchiseformules heeft haar vruchten afgeworpen. Momenteel is er nog een klein aantal units vrij.

Franchisenemer de heer M. Lahri zal voor de formule van Leonidas de deuren van de vestiging openen. Het wordt een Leonidas Chocolates & Café zaak. Dat houdt in dat er een breed assortiment aan Leonidas bonbons is, maar ook andere lekkernijen zoals chocolademelk en patisserie.

“Bij de nieuwe vestiging van Leonidas is het mogelijk om rustig te genieten van een warme drank en wat zoets tijdens het shoppen. Daarnaast is het ook mogelijk om iets lekkers mee te nemen voor thuis of een geschenk voor een ander aan te schaffen”, aldus Manouschka Bouman, Sales Manager van Leonidas Nederland.

Op 14 februari 2019, met Valentijnsdag, werden alle bezoekers van het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn getrakteerd op een vers gemaakte Valentijn Praline, in de vorm van een hart, gevuld met frambozen crème.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een vestiging te openen op het Leidsche Rijn Centrum in Utrecht? Vraag meer informatie aan via de deze link.

×