Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Leonidas opent vestiging in vijfsterren winkelcentrum

Het chocolademerk Leonidas heeft deze maand een vestiging geopend in het eerste (overdekte) vijfsterren winkelcentrum van Nederland. ”Onze nieuwe belevingswinkel is met 80 m² de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland. De winkel is het paradepaardje van Leonidas Nederland hij is volledig volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht”, aldus Manouschka Bouman, Sales Manager Leonidas Nederland.

Met zo’n 200 winkels die Leonidas producten verkopen is het een van de grotere merken. In de nieuwe winkel zullen er ter plekke in de winkel chocoladeproducten geproduceerd worden, waaronder aardbeien die in een chocoladefontein gedoopt worden. “Onze klanten waarderen ons hoge kwaliteitsniveau. We gebruiken altijd 100% verse cacaoboter om onze chocoladecreaties te maken. Met onze Leonidas flagshipstore kunnen we goed uitleggen wie we zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben: eerlijke en altijd verse chocolade”, aldus Bouman.

Al lang actief

Al ruim honderd jaar bestaat het chocolademerk en de 50 jaar daarvan actief in Nederland. “Het winkelconcept en assortiment blijft continu ontwikkelen, anno 2018 komt de focus komt meer te liggen op ‘gifting’. Met luxe geschenkverpakkingen, impulsaankopen van producten en kleinere chocoladecreaties die consumenten voor zichzelf kopen, hoopt Leonidas het geluksmomentje te benadrukken. Die ‘gifting-ontwikkeling’ zien klanten sterk terugkomen in onze nieuwe winkel”, aldus Bouman.

De opening

Van 29 november t/m 2 december 2018 vinden er een aantal activiteiten plaats in Fresh!. Hier zullen alle hier gevestigde food- en speciaalzaken zich vertonen en kunnen consumenten proeven en ervaren wat zij te bieden hebben. Leonidas biedt uiteraard haar chocolaterie en Belgische bonbons aan en klanten kunnen profiteren van een speciale chocolade adventskalender.

×