Lever je mobieltje in bij Bakker Bart

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bakker Bart wil kinderen een leuke decembermaand bezorgen. Hiervoor ondersteunt zij de actie van Sterrenfonds waarmee Bakker Bart een inleverpunt wordt voor oude mobieltjes. Door het inleveren van je oude mobiele telefoon kan het Sterrenfonds kinderen die het moeilijk hebben een plezierige december geven.

Een oud toestel levert gemiddeld €2,50 op. John van den Heuvel is ambassadeur van deze actie: “Kinderen moeten kind kunnen zijn. Ook als ze bijvoorbeeld in heel moeilijke financiële omstandigheden opgroeien. In december speelt dat nog eens extra. Want wat als je als kind in Sinterklaas gelooft, maar je ouders hebben geen geld voor cadeautjes? Daar moeten we met elkaar wat aan doen. En wat kun je nou voor argument hebben om een oude telefoon te bewaren, terwijl je zo eenvoudig een kind blij kunt maken door die telefoon aan ons te doneren?”

Met de opbrengst organiseert het Sterrenfonds een Sinterklaasfeest in 22 bioscopen, met een vertoning van ‘’De club van Sinterklaas & de Pietenschool’’, pepernoten en een drankje en een leuke goody bag vol sinterklaascadeautjes. Telefoons kunnen worden ingeleverd bij alle Bakker Bart-vestigingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website