Lief! wil gecontroleerd groeien op Duitse markt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchise vestiging Lief

Franchiseformule Lief! opende onlangs zijn eerste fysieke winkel in Duitsland. Lief! werd eerder dit jaar failliet verklaard, maar kon dankzij het Duitse Kids Fashion Group een doorstart maken. Het merk nu aan het aftasten en bijschaven, om vervolgens langzaam maar zeker door te groeien in Duitsland, de Benelux en later in andere landen. Dit meldde RetailTrends onlangs.

De franchiseformule heeft de ambitie om net als partner Kids Fashion Group (KFG) in vijftig landen actief te zijn. Eigenaar en global head of licensing, John Van den Herik, is positief gestemd. ‘’Ik vind het een geluk dat we een doorstart hebben kunnen maken. Het merk gaat er sterker uitkomen. De groei zal alleen wel gecontroleerd zijn’’, aldus Van den Herik.

Van den Herik denkt daarnaast dat naast zijn eigen winkels in Sliedrecht en Bataviastad er meer mono- of multibrandstores gaan komen. Deze multibrandstores verkopen naast de Lief! artikelen ook KFG-merken. ‘’Dit zijn beslissingen waar we nu aan het begin van staan’’, aldus Van den Herik

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.