Lincherie lanceert nieuw winkelconcept met 3D-scanspiegel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lincherie Franchise

Vrijdag 16 september heeft Lincherie een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend. Deze winkel heeft een nieuw concept met onder andere een 3D-scanspiegel. Na een persoonlijke Lingerie styling sessie, is het volledige assortiment enkel online te bestellen. Hierdoor kan er voor elk kledingstuk, ongeacht de maat, advies gegeven worden.

Hoewel de winkel weliswaar niet beschikt over een fysieke stock, biedt Lincherie consumenten de keuze uit haar complete assortiment van merken. Alle modellen, stijlen en maten zijn beschikbaar om te passen. Met name dat laatste is bijzonder, aangezien een reguliere winkel vaak over een beperkte selectie van maten en modellen beschikt. Tijdens een bezoek aan het Lincherie Styling Center wordt er enkel gepast met pasbeha’s en gekozen uit een inspiratiecollectie.

“70% van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde BH. De juiste lingerie geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Met ons netwerk van meer dan 35 winkels bereiken we al heel wat Nederlandse vrouwen via onze paskamers en onze unieke Lingerie Styling service’’, aldus Annelies Braeckman, Retail Manager Lincherie.

De voorkeursstijlen en de aanbevolen maat worden opgeslagen in de Personal Shop, die 24/7 toegankelijk is voor de klant.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.