Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Lincherie opent nieuwe boetiek in Schagen

06 februari 2020
Lingeriespeciaalzaak Lincherie opende afgelopen zaterdag 1 februari de deuren van haar nieuwe boetiek aan Gedempte Gracht 15 in Schagen. Het karakteristieke pand heeft een make over gehad om zo de uitstraling te krijgen van een echte Lincherie boetiek. Lincherie onderscheidt zich door het luxe interieur, de ruime paskamers mét 3D-meetspiegel en persoonlijk advies.

De opening werd op een leuke manier gevierd met een openingsevent. Er was een modeshow waar de collectie werd gepresenteerd en er werden goodiebags uitgedeeld. Dit was de opening van de 37e vestiging van Lincherie in Nederland.

Winkelervaring

In de boetieks bieden de ervaren Lincherie stylistes hulp met persoonlijk advies over de juiste maat en kijken hierbij naar de specifieke levensstijl, benodigde ondersteuning en persoonlijke voorkeuren. In 2016 presenteerde Lincherie de eerste 3D-meetspiegel bij de opening van het filiaal in Amsterdam en sindsdien is dit nieuwe concept uitgerold bij verschillende andere vestigingen van Lincherie. De geïntegreerde 3D-meettechnologie in de spiegel meet de klant op 140 punten waardoor deze helpt de perfect passende bh te vinden voor iedere klant. De 3D spiegel zorgt voor een innovatieve winkelbeleving.

[box]Heb jij ook interesse om jouw eigen Lincherie vestiging te openen? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×