Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Lincherie vernieuwt boetiek in Haarlem

26 november 2019

Lingeriespeciaalzaak Lincherie opende op 15 november de deuren van haar compleet vernieuwde boetiek in Haarlem. Het luxe interieur, de ruime paskamers en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende shopping experience.

De collectie van onder meer de premium merken Marie Jo,  PrimaDonna, Aubade, Andres Sarda en andere premiummerken is veelzijdig, gevarieerd en heeft een maatbereik van A tot J-cup. Op deze manier biedt Lincherie voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing.

Perfect fit

Met oog voor detail belooft Lincherie voor elke vrouw een ‘perfect fit’ te vinden. “Lincherie is er voor elke vrouw, voor alle leeftijden, stijlen en maten.”

“Er zijn nog steeds vrouwen die het kopen van lingerie niet prettig vinden. Daar wilden wij graag iets aan doen. We hebben bij de verbouwing dan ook extra veel aandacht besteed aan onze paskamers: ze zijn speciaal ontworpen om het vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn heel erg ruim met gezellig hoogpolig tapijt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ook praktisch – onze klanten kunnen zichzelf bekijken vanuit alle hoeken en ze kunnen zelf de sterkte van het licht instellen. Met deze unieke paskamer-ervaring, het persoonlijk advies, gecombineerd met mooie en leuke collecties zorgen we voor een waar verwenmomentje voor onze klanten”, aldus Kim & René Watzema, ondernemers van Lincherie Haarlem.

Advies op maat

Maar liefst 70% van de Nederlandse vrouwen draagt zonder het te weten de verkeerde BH-maat. De ervaren Lincherie Styliste biedt hulp met vakkundig advies over de juiste maat, maar ook over welke support past bij de levensstijl van de klant, en welke stijlen passen bij haar garderobe en haar persoonlijkheid.

De vernieuwde Lincherie boetiek bevindt zich op Anegang 4 in Haarlem.

×