Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Linda & Gina, franchisenemers bij Recruit a Student, delen hun ondernemerservaringen

Al eerder vertelden Linda Fait en Gina van den Broek, franchisenemers van de Recruit a Student vestiging in Tilburg, wat je als potentiële ondernemer in huis moet hebben om een succesvolle franchise vestiging te kunnen starten. In dit artikel vertellen de onderneemsters over de voordelen van franchise en hun ervaringen bij de formule Recruit a Student.

Het voordeel van franchise

Linda: “Ik vind ondernemen heel leuk, maar het is prettig dat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. De basis is gelegd! Je bent overal zelf verantwoordelijk voor, maar er wordt juridisch en administratief veel uit handen genomen, daarnaast voelen Jaap en Remco als “familie”. Zeker als je jong en onervaren bent, is die back-up belangrijk. Dit geeft de mogelijkheid om je volledig te kunnen focussen op (potentiële) opdrachtgevers en studenten”.

“Wij zijn vanuit ons dienstverband op het hoofdkantoor in het franchiseleven gerold. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van de Franchise Academy, hierbij wordt naast de werkwijze van Recruit a Student ingezoomd op de persoonlijke drijfveren van de ondernemer, zodat de juiste ondersteuning geboden kan worden om de nieuwe franchisevestiging tot een succes te maken”.

Welke ondersteuning biedt Recruit a Student als franchisegever?

Gina: “Een van de eigenaren is lid van de branchevereniging, dus alle wet- en regelgeving is up to date. Wij worden geïnformeerd en op de achtergrond wordt alles geregeld en ingevoerd. Er zijn franchisemeetings waar we op de hoogte worden gesteld van algemene ontwikkelingen en waar we brainstormen met onze collega franchisers. Jaap en Remco zijn heel toegankelijk bij vragen en om te sparren. Ze geven je tools en tips, maar ze nemen je niet aan de hand, het is jouw bedrijf en jij bent de ondernemer. Je moet willen ondernemen en risico’s durven nemen”.

Wat maakt Recruit a Student anders?

Linda: “Ik heb ook bij andere franchiseformules gekeken, die pasten niet bij mij. Recruit a Student is soft franchise, hierbij heb je een grotere mate van ondernemersvrijheid en kan je werken (vanuit) waar en wanneer je wilt. Alle franchisers worden betrokken bij te nemen beslissingen m.b.t. recruitmenttools, website, marketing etc. Recruit a Student is met haar eigen vestigingen en franchiseondernemers een hecht team en werkt close samen om alle opdrachten succesvol te maken, regionaal, landelijk én internationaal! Wij blijven onze werkwijze aanpassen en verbeteren in de zeer veranderlijke arbeidsmarkt. Op deze manier blijven we up-to-date en zorgen we ervoor dat we via de juiste kanalen, off- en online, de juiste medewerkers voor de juiste (bij-) baan vinden”.

Wat is jullie droom?

Linda & Gina: “Meegroeien met onze doelgroep van student naar young professional en van bijbaan naar startersfunctie. Toffe nieuwe projecten starten in binnen- en buitenland en op nog veel meer mooie en bijzondere plekken samen remote werken”.

Ontvang gratis meer informatie over Recruit a Student

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Recruit a Student

×