Linda Keijzer verlaat DA voor Ziengs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Linda Keijzer, ceo van DA en Mooi Parfumerie, gaat huidig algemeen directeur en eigenaar Henk Ziengs opvolgen bij de gelijknamige schoenenketen. Keijzer zal per 1 november a.s. vertrekken bij DA Holding.

Keijzer en Ziengs blijven beiden wel werkzaam als adviseurs bij hun huidige werkgever. Ook probeert DA en Mooi Parfumerie zo snel mogelijk een (interim-)ceo aan te stellen. Tot die tijd zal de huidige directie van DA de taken van Keijzer overnemen.

Per 1 december a.s. zal Henk Ziengs zich terugtrekken als algemeen directeur. Ziengs is zeer verheugd dat de schoenenketen Keijzer heeft weten binnen te halen. Keijzer is volgens Ziengs de ideale persoon om de groeistrategie van de schoenenketen verder invulling te geven. Ziengs heeft onlangs een nieuw winkelconcept gelanceerd en wil deze activiteiten gaan versnellen.

Keijzer heeft bij DA ook een nieuwe formule geïntroduceerd. Ongeveer dertig winkels zijn inmiddels al omgebouwd en DA zou dit graag aan het eind van dit jaar verdubbeld zien. Keijzer gaf aan dit het winkelconcept is voor de toekomst.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class